• Måndag 22 oktober Kl 8.30 - Arbetsdag på Persgården Höststädning ute och inne. Ta gärna med redskap. Städdagen börjar med frukost.
  • Tisdag 23 oktober Kl 18.30 - För Din säkerhet - Försvarsutbildarna Föredrag och diskussion på Marci Hus om hur vi blir bättre på att klara oss igenom kriser i samhället. Kaffe med bröd. Anmälan 0722199288

Jägarkväll

Onsdag den 25 april kl. 19 träffas vi i Karleby på Persgården för att höra länsstyrelsens rovdjursspårare Gillis Persson berätta om vad som rör sig i Skaraborgs skogar. Vi serverar kaffe och dopp 50 kr. Ring och anmäl Dig till Truls på mobil 0722 199 288. Välkommen!

År: 2008
Motiv: Gudstjänsten inleder midsommarfirandet
Personer: Jan Wahn med fl.